Aerial Yoga

Wat is
Aerial Yoga

De hangmat als je partner

De kop- en schouderstand alleen voor gevorderden yogi’s? Vanaf nu niet meer. Aerial Yoga is een totaal nieuwe yoga ervaring waarbij je met behulp van een doek dat is bevestigd aan het plafond, je lichaam en de zwaartekracht yoga houdingen uitvoert.

Decompressie voor je wervelkolom

Gesteund door het doek kom je gemakkelijker in houdingen en vind je een diepe ontspanning. Met het doek als je partner haal je compressie weg uit de wervelkolom, spanning uit je nek en schouders en creëer je zo meer bewegingsvrijheid. Een letterlijk gevoel van meer ruimte in je lijf dat je laat zweven. De mogelijkheden met Aerial Yoga zijn eindeloos.

Ademhaling & inversions

Ondersteund door het doek begeleid ik je naar een bewuste ademhaling, kan spanning en weerstand verminderen op fysiek en mentaal niveau. Hierdoor ben je in staat om lichaam en geest op elkaar af te stemmen. Uitdagingen zoals “inversions” (bijv. hoofd en handstand) kunnen met behulp van het doek vlot aangeleerd worden. Kracht vanuit je “core”, flexibiliteit, alignment en balans worden verder ontwikkeld.

Belangrijk!!!
Bij Aerial yoga dien je een t-shirt met mouwen aan te hebben i.v.m. hygiëne en tegen de wrijving van het doek.

Voor wie

Geschikt voor

Aerial yoga is geschikt voor iedereen die met behulp van het doek zichzelf leert concentreren, ontspannen en flexibel wil worden in lichaam en geest.

Wanneer

rooster
  • Dinsdag 19:00 uur

Team

Docenten
  • Diana Soijo

Contra-indicaties

niet geschikt voor
  • Epilepsie
  • Extreem hoge bloeddruk
  • Zwangeren
  • Herstellend van zware operatie
  • Korter dan 24 uur botoxbehandeling
Klik op meer om onze Algemene voorwaarden en medische disclaimer te lezen.
De lessen zijn ontspannend maar toch ook inspannend tegelijk. Heerlijk om ook na de les in je doek te liggen schommelen. Een echte aanrader voor wie van afwisseling houdt.
Roebi Weterings

Voor inspiratie, speciale aanbiedingen en meer.

© 2020 Power Flow. All Rights Reserved
MADE BY Power Flow ICT

KVK 53824199
BTW NL001722859 B83
IBAN NL69 KNAB 0255 7338 28