Belangrijk! Nieuw reserveringssysteem

Per juni moeten we overstappen van software om de lessen in te plannen.

Fitmanager gaat ermee stoppen en voor die tijd is het van belang je gegevens en tegoeden over te zetten naar de nieuwe software Pay N Plan.

Per juni moeten we overstappen van software om de lessen in te plannen. Fitmanager gaat ermee stoppen en voor die tijd is het van belang je gegevens en tegoeden over te zetten naar de nieuwe software Pay N Plan. Download de de app in de Google Playstore of Apple store. Zoek dan naar Pay N Plan.

KLIK OP ONDERSTAAND URL OM JE ACCOUNT BIJ POWER FLOW YOGA AAN TE MAKEN:
> https://app.paynplan.nl/account?id=3052

Indien je je account hebt aangemaakt zal ik je tegoed gaan overzetten. Tot die tijd blijf jij lekker Fitmanager gebruiken. Ik zal nog een nieuwsbrief / blog maken wanneer we definitief overstappen naar Pay N Plan.

Wil je mij a.u.b. helpen om zelf te kijken in je profiel hoeveel lessen je nog tegoed hebt? Je tegoed vervalt als je langer dan een jaar geen les meer hebt gevolgd of je account niet hebt geverifieerd in Fitmanager.

VOOR DE MENSEN DIE WODAPP GEBRUIKEN:
Je hoeft alleen maar te zoeken in de wodapp naar Power Flow Yoga.

Ivm de corona crisis heb ik na moeten denken over het systeem qua strippenkaarten. Deze is ook aangepast van de geldigheidsduur bij aankoop van een nieuwe strippenkaart in het nieuwe systeem naar 12 maanden geldigheid. Ook heb ik meer abonnementen beschikbaar.

Op het moment van de crisis, waarop ik geen lessen meer kon aanbieden in de studio, is er een select groepje van ongeveer 30 mensen lessen blijven volgen online. Ik kan natuurlijk niet inschatten wat er bij je speelt en waarom je ik niet meer “zie” online, maar ik ben me ervan bewust dat ook jij de gevolgen ondervind van deze crisis.

Ik zie bij de yogi’s die de @Home ONLINE lessen volgen ze meer ontspannen zijn en de crisis beter kunnen relativeren. Pak ook dat momentje voor jezelf in deze tijd. Hierdoor behoud je mentale veerkracht en blijf je fysiek ook actief. We hebben toch meer last van stress en gezamelijk Live even “contact” helpt je weer te ontstressen.

Het kan ook zijn dat je nu meer behoefte hebt aan een goed gesprek met een professional. Sinds deze maand is Mariska begonnen met 1 op 1 coaching “Body Mind Yoga”. Wil je hier meer over weten mail naar mariska@powerflowyoga.nl of bel me 06-21863997

De mensen die momenteel geen les kunnen of willen volgen online zou je een donatie willen doen? Uiteraard vind ik het veel leuker jullie te zien bij de @Home ONLINE Live yogales.

Wil je geld aan de yogastudio doneren klik dan op onderstaande link:
> https://betaalverzoek.knab.nl/voVNXVbTfZVp0qe.
Je kunt doneren tot en met 26 mei 2020 met deze link.

Voor alle hondenbezitters onder ons GOED NIEUWS!
Ik ben begonnen met de osteopathie praktijk voor je hond. Tot en met eind van deze maand behandel ik nog gratis je hond als introductie. In de maand juni krijgen jullie een korting. Ik ben nog druk bezig met de site maar daar kijken jullie vast wel doorheen 😉
Meer info ga naar
> https://hondenpraktijk.nl/

Namasté Irma, Mariska, Diana & Mimo

Maak kennis met ons team

We zijn enthousiast over ons vak en willen je graag begeleiden.

Kom eens een proefles volgen

Ervaar de sfeer en of je de yin yoga prettig vind.

Voor inspiratie, speciale aanbiedingen en meer.

© 2020 Power Flow. All Rights Reserved
MADE BY Power Flow ICT

IBAN NL69 KNAB 0255 7338 28