Aroma olie
bestellen

Aroma olie voor je diffuser kun je via onze shop bestellen. Ik schaf mijn oliën via Young Living aan. Dit zijn oliën zonder enige toevoegingen en van biologische gewassen geproduceerd. Puur en zelfs voor diverse doeleinde geschikt. Denk aan hulp bij concentratie, ontspanning of zelf helend.

Af en toe bestellen of geld verdienen?

Je kunt ervoor kiezen om losse oliën te bestellen via onze shop (wij zijn al een Young Living distributeur), of je wordt dus zelf distributeur, waarna je zelf tegen 24% korting oliën kunt gaan bestellen.
young living distributeur

Young Living DISTRIBUTEUR?!!

Je wordt distributeur genoemd als jij je aanmeldt op de Young Living website, waarna je een gebruikersnaam en een wachtwoord ontvangt. Denk je nu dat je van alles moet gaan verkopen of kopen nu je distributeur bent?” Nee dus. Er zit GEEN ENKELE verplichting aan vast, JIJ bepaalt wat je bestelt, wanneer je bestelt en of je wel of niet interesse hebt in het zakelijke aspect. Het enige wat er gebeurt als je niet binnen een jaar voor rond de 50,00 euro bestelt, is dat ze je uit hun systeem verwijderen als distributeur. Dus geen man over boord!

Om je aan te kunnen melden heb je mijn sponsorid en enrollid nodig.

ID van sponsor = 10174522
ID van enroller (introductiepersoon) = 10174522

Klik op Distributeur worden dan staat automatisch al alles goed voor je ingevuld. Zie je jezelf meer als een af en toe koper dan betaal je de gewone retailprijzen. Je kunt zelf bestellen wanneer je wilt. Echter zijn er altijd handelingskosten bij van 9,67 euro per bestelling. Dit is vanuit Young Living per bestelling wat ik ook in rekening krijg.

Waarom Young Living ?

Kwaliteit vinden wij echt heel erg belangrijk bij het gebruik van essentiële oliën. Dit is dan ook één van de hoofdredenen waarom wij voor Young Living producten hebben gekozen. Young Living bestaat al 20 jaar en heeft als enige essentiële olie leverancier haar eigen boerderijen (7 stuks en 1 in de maak in Canada) welke overal ter wereld zijn te vinden. Young Living besteedt dus geen enkel proces uit in de ontwikkeling van hun producten, zodat ze echt de puurheid en authenticiteit van hun essentiële oliën in het productieproces kunnen controleren en waarborgen, vanaf het begin tot aan het eind, door hun eigen unieke seed to seal proces. Kort gezegd: ze bewaken de kwaliteit van zaadje tot het verzegelen van het flesje en alle stappen daar tussenin.

Stuur me een berichtje als je vragen hebt.

Nieuwsgierig?

Wellicht ben je al nieuwsgierig geworden over hoe jij je oliën moet gaan gebruiken. Kijk dan hier, want daar staan alle info over de beschikbare oliën en hun gebruik. Wil een andere olie bestellen dan op onze shop? Ga naar deze url en de keuze is ruim. Geef dan de productnaam en code aan mij door en ik regel het voor je.

Voor inspiratie, speciale aanbiedingen en meer.

© 2020 Power Flow. All Rights Reserved
MADE BY Power Flow ICT

IBAN NL69 KNAB 0255 7338 28