Over ons

Wil je kennismaken met Yoga, de sfeer ervaren en onze docenten ontmoeten?

Of wil je meer weten over ons cursusrooster of de prijs van een abonnement?

De basis van Powerflow

 Powerflow Yoga begon in 2007 en was het eerste actieve yoga/asthanga centrum in Eindhoven. In de loop der jaren heeft Powerflow Yoga een populair yogacentrum opgebouwd met een divers en overvloedig aantal lessen met goed opgeleide docenten en gastdocenten/trainers van over de hele wereld. In 2008 lanceerde Powerflow Yoga een intensieve 200-urige Ashtanga Yoga opleiding, die nog steeds een solide yoga (docenten)opleiding is met meer dan honderd afgestudeerden.

“We willen de zaden van de yogi-levensstijl zaaien. Deze zaden zullen waarschijnlijk in ieder van ons anders groeien. Hoe de zaden van deze yoga ook blijven groeien, we hopen dat je je centrum, je diepste natuur zult vinden en meer ruimte zult geven in je dagelijkse leven.”

Helena Arends
Spirituele eigenaar & instructeur

Coaching by Helena

Soms denken we na over wat er echt toe doet in het leven. Door de tijd te nemen om bewuste keuzes te maken in zowel ons werk als privé, en door aandacht te besteden aan hoe we een optimale balans kunnen bereiken, krijgt ons leven een nieuwe richting en nieuwe perspectieven. Op deze manier kunnen we onszelf en anderen authentiek naspelen.

"Nog steeds de wervelwinden van de geest."

 Leidt tot transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het is misschien niet waar je in eerste instantie aan denkt als je begint met yoga. Het pad is voor elke stijl anders. In het ene type zul je bijvoorbeeld meditatie meer ontroerend vinden, terwijl je bij het andere type kalmeert door introspectie. Het belangrijkste is dat je een goede leraar vindt om je te begeleiden op je yogapad. Gelukkig krijg je bij Powerflow Yoga les van de beste yogadocenten van de stad! Hier zijn enkele aanvullende uitleg in yogastijl. Als het moeilijk is om een ​​keuze te maken, helpen we je natuurlijk graag!

Trouw aan de essentie van yoga

 Wij geloven in het zo getrouw mogelijk brengen van holistische yoga, met behoud van de oorspronkelijke essentie. We investeren veel in het selecteren van ervaren leraren die hun yogabeoefening regelmatig rechtstreeks van de bron van de leraar hebben geleerd om ervoor te zorgen dat de essentie en filosofie van deze leringen zo puur en onveranderd mogelijk is. Om de kwaliteit van onze cursussen te waarborgen, bieden we onze docenten ook permanente scholing aan. Wij geloven in het gebruik van docenten die de essentie van yoga belichamen. Onze docenten zijn nederig, sterk en toegewijd aan het ondersteunen van de groei van studenten in de richting van verdieping van hun authenticiteit.

Persoonlijke training

Persoonlijke training omvat het assisteren bij problemen in verschillende situaties op het werk of in je persoonlijke leven.

 Iets nieuws doen is inherent ongemakkelijk. Of soms creëert het zelfs angst, schuld of schaamte. Daarom wachten we vaak tot we niet meer bang zijn om iets te doen. Ofwel wachten we (te) lang, en het lichaam trekt aan de noodrem.

 Kortom: wacht niet te lang en vind je ware verlangen.

 Authentiek gedrag is gedrag dat voortkomt uit wie je werkelijk bent, in plaats van je ego. Egogedrag houdt vaak in dat je je aanpast aan wat er van je of je overlevingsstrategieën wordt verwacht. Dit zorgt vaak voor zeer vroege spanningen en een verlangen om dingen anders te doen.

 Ik zal je niet helpen je angst te overwinnen, maar ik zal je helpen de moed te vinden om het anders te doen. Ik help je blokkades te overwinnen, je capaciteiten te benutten en je doelen te bereiken.