Body Mind Yoga Coaching

Een coachings-vorm waarbij yoga wordt gecombineerd met wetenschappelijke inzichten uit de psychologie.

Body-Mind Yoga is een coachings-vorm waarbij beweging en yoga wordt gecombineerd met embodiement (belichaming) en wetenschappelijke inzichten uit de psychologie. Je leert te luisteren naar de subtiele informatie die je lichaam geeft.

Veerkracht in tijden van de Corona-crisis en de intelligente lockdown

Deze onzekere tijden waarbij veel ingrijpende veranderingen buiten ons om gebeuren kunnen allerlei gedachten en emoties loskomen. Iedereen heeft zijn eigen beleving van iets wat we niet eerder op zo’n grote schaal hebben meegemaakt. Mensen kunnen in verschillende gradaties angst, zorgen, somberheid, verlies, eenzaamheid of prikkelbaarheid ervaren en hebben vaak meer negatieve gedachten en onzekerheden dan voorheen.

Hoe behoud je je veerkracht in deze turbulente tijden?

Tijdens deze gratis Webinar deel ik informatie over hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, samenwerken en reageren op stressvolle gebeurtenissen. De nieuwste inzichten uit de psychologie laten zien dat er een onlosmakelijke verbinding is tussen lichaam en geest Via lichte bewegingsoefeningen en wetenschappelijke informatie zal ik je laten zien en ervaren wat je voor jezelf kunt doen om je veerkracht te behouden en te vergroten.

Wat is Body-Mind Yoga Coaching?

Als klinisch psycholoog en trauma-sensitief yoga docent kan ik (,Mariska de Roij,) ondersteuning bieden in het helpen ontdekken van nieuwe manieren om je draagkracht en veerkracht te vergroten. Body-Mind Yoga is een coachings-vorm waarbij beweging en yoga wordt gecombineerd met embodiement (belichaming) en wetenschappelijke inzichten uit de psychologie. Je leert te luisteren naar de subtiele informatie die je lichaam geeft. Door goed te luisteren naar lichaam en geest en deze consequent met elkaar te blijven verbinden, leer je op een bredere manier omgaan met emoties en moeilijkheden en verbeter je je welzijn.

Wil je weten wat je zou kunnen helpen om deze corona-crisis met meer veerkracht door te komen of ben je nieuwsgierig naar wat Body-Mind Yoga Coaching voor jou kan betekenen?

Meld je dan gratis aan voor dit eenmalige webminar op vrijdag 15 mei om 19:30 uur.

Zorg voor een plek waar je niet gestoord wordt, en waar je wat ruimte hebt om een klein beetje te bewegen. Een yogamatje kan, maar is niet nodig.

Maak kennis met ons team

We zijn enthousiast over ons vak en willen je graag begeleiden.

Kom eens een proefles volgen

Ervaar de sfeer en of je de yin yoga prettig vind.

Voor inspiratie, speciale aanbiedingen en meer.

© 2020 Power Flow. All Rights Reserved
MADE BY Power Flow ICT

KVK 53824199
BTW NL001722859 B83
IBAN NL69 KNAB 0255 7338 28