Infrarood
panelen

Yoga met de heilzame werking van infrarood

In het plafond van onze yogastudio in de Lier hebben wij infrarood panelen hangen en daarmee is de studio uniek in het Westland en omstreken.

Een yogales onder infrarood panelen heeft diverse voordelen. Ten eerste voelt het aangenaam warm. Door die warmte gaan je spieren ontspannen en zal je lichaam tot rust komen zodat je je mentaal kunt voorbereiden op de les. De warmte stimuleert de bloeddoorstroming in je lichaam, waardoor je tijdens les, met een goede ujjaij pranayama, meer zuurstof opgenomen wordt in je lichaam en je direct het effect voelt energieker te zijn. Door een algemeen gevoel van comfort zal ook eventuele hoofdpijn en stress geleidelijk verdwijnen.

Voor iedereen

Om te profiteren van de heilzame werking van infrarood, hoeft de ruimte niet verwarmd te worden naar 35 graden of hoger zoals bij Hot Yoga of Bikram Yoga wel het geval is. De kracht van infrarood zit hem in de specifieke straling, waarbij de temperatuur van de omgeving niet bepalend is. Hierdoor is het voor iedereen goed te doen, ook als je minder tegen de hitte kan of gauw last hebt van een lage bloeddruk.

Voor inspiratie, speciale aanbiedingen en meer.

© 2020 Power Flow. All Rights Reserved
MADE BY Power Flow ICT

IBAN NL69 KNAB 0255 7338 28