Ons team
enthousiaste docenten

Ons team is enthousiast en heeft kennis van zaken!

Diana Soijo

oprichtster Power Flow Yoga

Afgestudeerd als bioloog met een aardse manier van lesgeven. De lessen hebben veel integratie van de meridianen uit de TCM en yogafilosofie. Zij is een 200 uur afgestudeerd Yoga docent. Daarnaast bezig met een studie osteopathie voor honden, om alle baasjes en honden in balans te krijgen.

Power Yoga – Yin Yoga – Yin Yang Yoga

Irma van der Kaay

Yin Yoga

Irma heeft met veel enthousiasme haar 200 uur Yin Yoga opleiding afgerond. Met haar nuchtere kijk op het leven zijn haar lessen helder en ontspannend.

Yin Yoga – Yin Yoga Plus

Mariska de Roij

Yoga Nidra

Met een achtergrond als psycholoog in combinatie met een opleiding tot Yoga Nidra docent geeft Mariska op haar eigen unieke wijze invulling aan de meditaties en yoga. Mariska heeft een grote passie voor het werken op de plek waar lichaam en geest samenkomen. Met rust, warmte en enthousiasme geeft ze de Yoga Nidra les. Daarnaast houdt ze zich onder andere bezig met het schrijven van meditaties.

Yoga Nidra – Meditatie schrijfster

Mimo Soijo

knuffel en blafbrigade binnenkomst

Geboren in Spanje in een asiel werd Mimo met 1 jaar geadopteerd door Diana.
Als je binnenkomt in de studio laat hij graag weten dat hij er is. Maar zodra de les begint zucht en ademt hij gewoon mee. Hoort Mimo het woord “Namasté” dan komt hij knuffels halen na de les.

Knuffels – Held op sokken

Ben je docent?


Ben je een docent op het gebied van Power Yoga?

Functie

Les geven als docent Power Yoga in een zeer zelfstandige omgeving. Ben je enthousiast over je vak en enthousiast maak ik graag kennis met je.

Wij vragen

Een zelfstandige met een geldig diploma op het gebied van Power Yoga.

Voor inspiratie, speciale aanbiedingen en meer.

© 2020 Power Flow. All Rights Reserved
MADE BY Power Flow ICT

IBAN NL69 KNAB 0255 7338 28