Power Flow Yoga stopt

Door Corona zijn we zo financieel in de problemen geraakt dat ik helaas genoodzaakt ben Power Flow Yoga te moeten stoppen.

Er is ontzettend hard aan gewerkt maar financieel is het niet meer op te brengen om Power Flow Yoga als studio voort te zetten.

Failliet door Corona

Afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt om toch nog inkomsten te creëren om als bedrijf verder te kunnen gaan. Er zijn jaren voorbij gegaan om Power Flow Yoga tot een gezond bedrijf te krijgen, de toekomst zag er goed uit maar helaas heeft het lot mij en vele andere bedrijven geraakt. Online via zoom had gelukt als alle deelnemers mee hadden kunnen blijven doen.

De kosten zijn gereduceerd en er zijn acties gedaan om mensen de ervaring te geven toch eens een online les te proberen. Dit zag ik als mijn enige kans om voort te blijven bestaan. Ik heb lang verborgen wat het met me deed en om heel eerlijk te zijn maakt dit alles me heel erg verdrietig en doet het enorm pijn om iets waar je zoveel tijd en liefde in heb gestopt te moeten stoppen op deze manier.

Tot en met einde van december

Tot einde van december kun je met je strippenkaart online lessen volgen die volgens de richtlijnen van het RIVM worden voorgeschreven. Omdat ik in dit uitzonderlijke geval een passende vervanging aanbied zal er geen restitutie plaatsvinden van je strippenkaart als je ervoor kiest geen online lessen te volgen. Ik begrijp dat ik niet iedereen hiermee kan helpen maar helaas heb ik hierin geen andere keuze.

Dank jullie wel!

Dank jullie wel voor de steun die is blijven komen en de bemoedigende woorden. Ik heb met veel enthousiasme jullie mogen begeleiden en lesgegeven. Ik wens jullie alle goeds toe.

Nieuwe start

Ik ga mij nu richten op dé hondenpraktijk. De afgelopen jaren ben ik in opleiding om als osteopaat honden te kunnen behandelen die diverse klachten hebben.

Voor inspiratie, speciale aanbiedingen en meer.

© 2020 Power Flow. All Rights Reserved
MADE BY Power Flow ICT

IBAN NL69 KNAB 0255 7338 28