Good Habbits Challenge

Wat is de “Good Habbits Challenge”?

Goede gewoonten, good habbits, ontstaan doordat je een regelmatig ritme hebt die je meerdere keren herhaalt. Meestal beginnen we in januari allemaal met goede voornemens, maar wat nou als je jezelf al in december een nieuwe goede gewoonte eigen hebt gemaakt. Dan start je 2018 met goede gewoontes die uitmaken van  je lifestyle en hanteerbaar zijn in je dagelijks leven. Omdat we hier bij Power Flow Yoga er zijn om je te begeleiden in een bewuster en gezondere leefstijl willen wij je daarmee stimuleren en belonen! En zo ontstond het idee bij Power Flow Yoga voor de “Good Habbits Challenge”.

Lees verder

zomer-aanbieding

Bij Power Flow Yoga vieren we de zomer met wel een heel aantrekkelijke aanbieding!

4 weken onbeperkt lessen volgen voor maar € 60,-!

Volg yogalessen wanneer het jou uitkomt en zoveel als je wilt! Aerial Yoga, Power Yoga, Yin Yoga, Summer Shape en meer. In de studio of op het strand.

Lees verder

yoga-nidra

Op vrijdagavond 30 juni bieden we een Special aan. Een Yoga Nidra les van een uur. Wil je ervaren hoe een meditatie je helpt met focus, ademhaling en waarbij je rust leert creëren voor jezelf? Kom dan naar onze Special! Yogi Leonie Slond zal jullie begeleiden in deze “slaap van de yogi’s”.

Lees verder

chakra-specials

Laat de energie weer door je lichaam stromen door je chakra’s te openen!

Chakra’s zijn energiecentra in je lijf die uit balans kunnen raken door stress, negatieve gedachten, bewerkt voedsel en andere invloeden.

Op vrijdag 28 juli wijdt Diana in onze maandelijkse Power Flow Specials een hele les aan chakra’s. Leer over de 7 belangrijkste chakra’s in je lijf en hoe je deze kunt openen met speciale ademhalingsoefeningen en houdingen.

chakras uitleg

Lees verder

Yoga-strand

Met de ruisende zee op de achtergrond en het zand tussen je tenen bieden we ook dit jaar weer yogalessen aan op het strand. Begin je dag met de vroege ochtendzon of sluit je dag af met de laatste zonnestralen. In combinatie met yoga zorgt dit voor de ultieme yogabeleving en een echt zomergevoel!

De maandagavondlessen vinden (bij goed weer) plaats op het strand. Op vrijdagochtend komt er een extra Power Yoga les op het strand. Check het rooster en Facebook voor eventueel extra lessen op het strand.

Lees verder

Summer Shape workout 2017

De zomer komt eraan! Speciaal voor iedereen die ook letterlijk goed in haar vel de zomer in wilt gaan, bieden wij het Summer Shape workout programma aan. Workouts met een combi van kracht, stabiliteit en cardio zorgen voor een beach-ready lijf. De workouts duren 45 minuten. Voor optimaal resultaat volg je deze les twee keer in de week. Boek je les met je strippenkaart of schaf de extra voordelige Summer Shape strippenkaart aan. 

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 6
Power Flow Yoga | Diana Soijo
Leehove 89
2678 MB De Lier
IBAN: NL92 ABNA 0561 5002 82
KVK: 53824199
BTW: NL145901063B01
Tel: 0621 8639 97