1 juli Corona Update

@HOME Online Livestreaming lessen kun je nog steeds volgen.

Beste yogi,

Coronatijd is een bijzondere uitdaging voor mij als yogastudio eigenaar. In de afgelopen maanden heb ik veel zakelijke en privé dingen meegemaakt, positief en negatief.

Vanaf 1 juli mogen de binnenactiviteiten weer van start onder strikte 1,5 m, voldoende ventilatie en nog andere voorwaarden. De Power Flow Yoga Studio is niet geschikt om onder deze voorwaarden binnen les te kunnen geven en daarom blijft de studio gesloten. Misschien denk je: “maar als je bijvoorbeeld de kast wegrijdt dan kunnen er toch meer mensen in de studio?”. Ja, dat klopt maar zelfs dan nog kunnen er maximaal 8 personen per les deelnemen en draai ik niet voldoende omzet om mijn hoofd boven water te houden. Ik heb goed nagedacht over wat ook bij mij past en welke risico’s ik kan en wil nemen vandaar dat de studio gesloten blijft.

Deze beslissing heb ik met veel pijn in mijn hart moeten nemen en heb wel wat nachtjes ervan wakker gelegen.

Dat gezegd hebbende, blijf ik wel de @Home online live streaming lessen aanbieden die je kunt volgen. Als je een strippenkaart hebt kun je die gewoon gebruiken. Het rooster is nog steeds zoals voorheen en worden nu geboekt via Pay N Plan. (zie https://powerflowyoga.nl/yoga-2/belangrijk-app-fitmanager-eruit-nieuwe-pay-n-plan/)

Ik krijg veel feedback van mensen dat ze online live streaming lessen niet willen volgen bijvoorbeeld omdat het thuis te druk is. Maar kijk of het mogelijk is om af te spreken dat het echt een uurtje voor jezelf is en ervaar hoe fijn het kan zijn om zo les te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan het voordeel dat je minder “tijd” kwijt bent en je zelfs als je veel reist voor je werk je alleen je laptop of smartphone nodig hebt om mee te doen. Of als het warm is je lekker in je eigen achtertuin kan zitten, oordopjes in en lekker mee kunt doen.

We hebben mooie plannen om verdiepingscursussen aan te bieden, zoals een 4 daagse verdieping waarin je ontdekt waar yoga voor staat. Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig om het in het coronavat te kunnen gieten en wel echt elkaar kunnen ontmoeten.

Ook sinds kort hebben we de “strongmen / strongwoman” trainingen buiten. Fysiek inspannende sportlessen waarin corestability en techniek voorop staan. En de huidige deelnemers merken al behoorlijk krachts-, en techniekverbeteringen.

We zijn er nog maar in een andere vorm → Online live streaming. Uiteraard hoor ik je graag en mag je appen, bellen of mailen.

Maak kennis met ons team

We zijn enthousiast over ons vak en willen je graag begeleiden.

Kom eens een proefles volgen

Ervaar de sfeer en of je de yin yoga prettig vind.

Voor inspiratie, speciale aanbiedingen en meer.

© 2020 Power Flow. All Rights Reserved
MADE BY Power Flow ICT

IBAN NL69 KNAB 0255 7338 28